Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

KONTAKTIA JA HALLINTAA ARKEEN

Kurssin tavoitteena on opettaa koiralle arjessa vaadittavia taitoja kuten luvan kysymistä, paikallaoloa ja koiran pysäyttämistä vauhdista. Luoksetuloa harjoitellaan niin, että se toimisi arjessa myös silloin, kun mielenkiintoisia häiriöitä on ympärillä. Kurssilla harjoitellaan kaunista hihnakäytöstä ja toisten koirien ohittamista sekä muista mielenkiintoisista asioista luopumista. Lisäksi käydään läpi myös rauhoittumista ja ihmisten kaunista tervehtimistä. Kurssille ovat tervetulleita yli vuoden ikäiset koirat, sitä nuoremmille suosittelemme pentukurssin käymistä.

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena (maksimissaan 4 koirakkoa). Kurssi kestää seitsemän kertaa ja sen hinta on 165€.
Tätä kurssia ei ole tarkoitettu remmirähjille tai aggressiivisille koirille. Heille suosittelemme yksityiskoulutusta ennen ryhmäkoulutukseen osallistumista.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla. Jonoon kannattaa ilmoittautua, sillä peruutuksia tulee aika ajoin. 


La 3.3. klo 13.00 alkava kurssi    
To 15.3. klo 15.00 alkava kurssi Uusi!
Ke 28.3. klo 15.00 alkava kurssi 

La. 7.4. klo 15.00 alkava kurssi     
Su 8.4. klo 18.00 alkava kurssi   

La 14.4 klo 11.00 alkava kurssi      


KAIKKEA KIVAA! -KURSSI

Tämän kurssin tavoitteet on hauskanpito koiran kanssa ja kehittää koiran ja omistajan yhteistyötä. Kurssilla harjoitellaan siis kaikkea super-kivaa, kuten erilaisia hyödyllisiä ja hyödyttämämpiäkin temppuja. Kurssilaiset saavat myös esittää toiveita kurssin sisällöstä. Tälle kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat ja se sopii hyvin sekä ensimmäiseksi kurssiksi, että jatkotreeneiksi jo enemmän treenanneille. Kurssikertoja on mahdollista pitää sään salliessa myös ulkona.

Kurssi kestää neljä kertaa ja sen hinta on 110€.


HIHNAKÄYTÖSKURSSI
Kurssi sopii mainiosti koirakoille, jotka kaipaavat neuvoja nätisti kulkemiseen lenkillä. Kurssilla harjoitellaan mm. hihnakäytöksen perusteita, toisten koirien ohittamista kauniisti, luopumista häiriöistä ja ohjaajan ja koiran välistä kontaktia. Kurssi kestää kolme kertaa ja se pidetään sekä sisällä, että sään salliessa ulkona!

Kurssi kestää kolme kertaa ja kurssille otetaan enintään neljä koirakkoa. Tälle kurssille voi huoletta osallistua myös useamman kerran - harjoitukset tehdään aina mukana olevien koirakoiden tason mukaan, joko haastavammin tai helpommin!
Huom! Tämä kurssi ei ole tarkoitettu hihnassa räyhääville koirille, heille suosittelemme alkuun yksilöopetusta!  

To 5.4. klo 16.00 Hihnakäytöskurssi   

 

KÄSITTELYKOULUTUS


Monille koiranomistajille aiheuttaa päänvaivaa koirien hoitotoimenpiteiden tekeminen. Koira on saattanut pennusta lähtien kokea hoitotoimenpiteet epämiellyttävinä tai on voinut vanhempana säikähtää tai kokea kipua toimenpiteiden aikana ja tästä syystä on alkanut välttelemään vastaavia tilanteita. Koulutuksen avulla voidaan kuitenkin nämäkin ongelmat ratkaista niin, että harjoittelun tuloksena koira voi alkaa jopa nauttimaan ja odottamaan hoitotoimenpiteitä innolla!

Jo ennen kuin ongelmia ilmeneekään, koira kannattaa jo pennusta lähtien totuttaa erilaiseen käsittelyyn ja opettaa asiat niin, että se yhdistää niihin positiivisia mielikuvia.

Käsittelykoulutuksessa ammattitaitoinen eläintekouluttaja-trimmaaja Tuija Juselius opastaa oikeanlaiseen käsittelyyn ja antaa selkeät ohjeet kotiharjoitteluun.
Koulutuksessa voidaan totuttaa koiraa mm. seuraaviin asioihin: turkin harjaaminen ja kampaaminen, takkujen avaus, turkin pesu, kynsien leikkaus ja hampaiden harjaaminen.
Koulutukseen voi tulla yli 4,5 kk ikäiset pennut, kun koira on saanut vahvisterokotukset ja aikuiset koirat. Mikäli koulutus tapahtuu trimmipöydällä, käytetään koitalla putoamisen estämiseksi trimmipöydän tukikaareen kiinnitettyä kaulanauhaa.
Koulutus tapahtuu trimmaamossamme ja sen hinta on alkaen 20min/25€.

 

Ajanvaraus täältä