Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Jäljestämisen tutustumiskurssi - Ihmisjälki

Jälki on yksi palveluskoiralajeista, mutta myös erittäin mieluisaa aktivointia koiralle kuin koiralle rotuun, kokoon tai ikään katsomatta.

Tällä kahden kerran tutustumiskurssilla saat ohjeita, joiden avulla voit alkaa harjoittelemaan koirasi kanssa ihmisen etsimistä jäljestäen tarkasti maata haistellen. Kurssi koostuu kahdesta käytännön treenikerrasta, kumpikin kerta kestää 2,5 tuntia ja mukaan mahtuu maksimissaan viisi koirakkoa. Treenit pidetään metsässä Sipoossa, oma auto välttämätön. Kurssi järjestetään, kun mukaan on ilmoittautunut vähintään viisi koirakkoa. Kurssin hinta on 75€.

JATKOKURSSi Jäljestyksestä 
Tämä kurssi on tarkoitettu tutustumiskurssin jatkokurssiksi. Kurssi kestää 3 x 2,5h ja se pidetään Sipoossa. Kurssin hinta on 113€.

 

 

Kanttarellikurssi

Kurssilla keskitytään kanttarellin hajun tunnistamiseen, erottamiseen muista hajuista ja ilmaisuun. Kurssilla harjoitellaan myös kanttarellin etsimisen alkeita. Kanttarellikurssi kestää viisi käytännön harjoittelukertaa ja sen hinta on 105€.  Pienryhmissä osallistujia on maksimissaan neljä ja kurssin hinta on 130€.

Mikäli haluat maksaa kurssin kätevästi heti tai tilata laskun kurssista, voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme www.koulutustarvike.fi. Ylläolevat summat toimivat linkkeinä verkkokauppaan.
Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikutaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

Ilmoittautumisjärjestelmässä on aina ajantasainen tieto, näet tilanteen klikkaamalla kurssin linkkiä alla.   

Ma 5.3. klo 16.00 Kanttarellikurssi
To 8.3. klo 17.00 Kanttarellikurssi
To 12.4. klo 17.00 Kanttarellikurssi