Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pentukurssi noutajille

Kurssi on tarkoitettu 3-12kk ikäisille noutajapennuille, joiden kanssa on tulevaisuudessa tarkoitus osallistua taippareihin tai noutajien kokeisiin tai harrastaa metsästystä.

Harrastamisessa kaiken perustana toimii koiran ja ohjaajan iloinen yhteistyö, jota lähdetään rakentamaan erilaisilla hauskoilla harjoituksilla. Kurssilla koirat oppivat itse tarjoamaan käytöksiä ja saavat oivaltaa! Harjoiteltavissa asioissa pidetään kurssin läpi mielessä taippareiden ja metsästyksen/metsästyskokeiden vaatimukset ja toisaalta käytöksiin lähdetään rakentamaan myös sopivia häiriöitä kehityksen edistymiseksi. Näin treenaamalla saamme itsellemme luotettavan parhaan ystävän, jonka kanssa on ilo puuhailla yhdessä tilanteessa kuin tilanteessa. Koulutus perustuu palkkioiden käyttöön.

-kontakti             -vierellä kulkeminen
-leikkiminen          -rauhoittuminen ja maltti
-paikallaolo          -noudon alkeet
-luoksetulo


Kurssille ovat tervetulleita myös muun rotuiset noutavat lintukoirat. Kurssi kestää seitsemän kertaa ja sen hinta on 180€, hintaan sisältyy tavallisen pentukurssin sekä taipparikurssin kirjallinen materiaali ja kaksituntinen peruspentuluento. Kurssille tullessa koiralla tulee olla rokotukset voimassa (vahvisterokotusta ei tarvitse olla vielä). Kurssi toteutuu kolmella osallistujalla. Pentuluennot järjestetään kerran kuussa ja luentoajankohdat näet täältä.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.        
 
Ti 5.6. klo 17.00 Noutajien pentukurssi  
Ma 18.6. klo 19.00 Noutajien pentukurssi   
Ma 6.8. klo 19.00 Noutajien pentukurssi    
Ti 7.8. klo 15.00 Noutajien pentukurssi   
Ke 8.8. klo 17.00 Noutajien pentukurssi   

 

Nyt tarjolla myös erikoiskurssi alle 7kk vanhoille noutaville lintukoiran pennuille. Kurssi pidetään maastossa Kirkkonummella ja se kestää neljä kertaa. Mukaan mahtuu 3 innokasta hännän heiluttajaa. Kurssilla treenaillaan iloisella meiningillä luoksetuloa, malttia, nenänkäyttöä ja voidaan halutessa tututustua riistaan.

To 14.6. klo 18.00 alkaen     
Ma 10.9. klo 17.00 alkaen    

 

Noutajille on tarjolla myös muuta koulutusta, lisätietoja täältä.

 

Täältä löydät kaikki käynnissä olevat ja alkavat pentukurssit