Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kokeile Rally-tokoa! 

Kurssi kestää yhden kerran ja sinä aikana pääset näkemään, mitä Rally-tokossa itseasiassa tehdään ja näet, innostuuko koirasi tästä lajista! Kurssin hinta 15€ ja mukaan mahtuu kuusi koirakkoa.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.

             
To 24.5. klo 17.00 Kokeile Rally-tokoa!   
To 31.5. klo 17.00 Kokeile Rally-tokoa!     
Ma 2.7. klo 16.00 Kokeile Rally-Tokoa!   
To 2.8. klo 18.00 Kokeile Rally-Tokoa!   

 

Rally-tokon alkeiskurssi

Rally-toko on kehitetty 2000-luvun alussa USAssa. Rally-tokossa koiran ja ohjaajan iloinen yhteistyö on kaikkiein tärkeintä, tärkeämpää kuin täsmällisen tarkat asennot.

Rally-tokossa koira suorittaa rataa kylteissä olevien ohjeiden mukaan. Koiralle saa puhua radan suorittamisen aikana, samoin käsiliikkeet ja ruumiinavut ovat sallittuja. Kehuminen rataa suoritettaessa on jopa suositeltavaa.

Lajina Rally-Toko sopii useimmille koirille, myös sellaisille koirille, joiden kanssa ei voida harrastaa esim. agilitya ja usein siitä innostuu sellainenkin koira, jota on vaikeaa motivoida Toko -lajiin, omistajasta puhumattakaan.

Harrastuksena laji sopii mainiosti kaiken ikäisillä ja kokoisille koirille kuin ohjaajille, koiran aktivointiin ja ohjaaja-koiravälisen yhteistyön ja kontaktin parantamiseen. Ennen kurssille tuloa on hyvä harjoitella koiran kanssa seuraavia asioita: katsekontakti, istuminen ja maahanmeno. Näitä asioita harjoitellaan mm. pentukursseilla ja kontaktia ja hallintaa arkeen -kursseilla. Alkeiskurssilla keskitytään alokasluokan liikkeisiin ja otetaan myös pieniä maistiaisia ylempien luokkien harjoituksista.

Alkeiskurssi kestää viisi kertaa ja sen hinta 115€. Kurssille mahtuu mukaan kuusi koirakkoa.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikutaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

To 17.5. klo 18.00 Rally-tokon Alkeiskurssi    

To 7.6. klo 19.00 Rally-tokon Alkeiskurssi  
Ma 30.7. klo 16.00 Rally-tokon Alkeiskurssi   
Ti 4.9. klo 19.00 Rally-Tokon Alkeiskurssi        

 

Rally-tokon jatkokurssi

Tällä kurssilla jatketaan kylttien
opettelua ja mukaan tulee myös Rally-tokon ylempien  luokkien liikkeitä,
joita voi ja kannattaa alkaa harjoitella jo valmiiksi, mikäli  Rally-tokossa kisaaminenkin kiinnostaa.  Haastavampien liikkeiden treenaaminen tuo myös vaihtelua ja mukavaa haasetetta niille, jotka harrastavat Rally-tokoa pääasiassa omaksi ilokseen ja parantaakseen suhdetta koiraansa.  Kurssi kestää seitsemän kertaa ja sen hinta on 135€. Kurssit alla olevassa listassa toimivat suoraan linkkeinä ilmoittautumisjärjestelmään.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain dobo- ja agilitykursseihin.


Ke 15.8. klo 20.00 RT Jatkokurssi    
Ma 3.9. klo 16.00 RT Jatkokurssi    
To 6.9. klo 19.00 RT Jatkokurssi   
Ti 9.10. klo 19.00 RT Jatkokurssi    

 

Rally-toko ratatreenit

Treeneissä treenataan kouluttajan johdolla kunkin luokan mukaista rataa.

Ratatreeneihin voi osallistua, kun on hieman harjoitellut Rally-tokoa entuudestaan ratatreenin tasoisena. Treeni kestää 50minuuttia.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

ALO   
To 7.6. klo 17.00 ALO-ratatreenikerta   
To 21.6. klo 19.00 ALO-ratatreenikerta 
To 28.6. klo 17.00 ALO-ratatreenikerta   

AVO
To 28.6 klo 19.00 AVO-ratatreenikerta   

VOI
To 21.6. klo 17.00 VOI-ratatreenikerta   

  

Kohti ylempiä luokkia - kurssi

Kurssilla treenataan ylempien luokkien liikkeitä. Koirien kehonhallinta on isossa roolissa liikkeiden suorittamisessa ketterästi. Näille kursseille voit osallistua käytyäsi alkeis- ja jatkokurssin tai muuten omaat vastaavat tiedot/taidot. Kurssi kestää kymmenen kertaa ja mukaan mahtuu maksimissaan kuusi koirakkoa. Kurssien hinta on 190€.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.

To 28.6. klo 20.00 RT Kohti ylempiä luokkia    

Koira oikealla -kurssi

Kurssilla keskitytään puolenvaihtojen ja oikealla puolella tehtävien liikkeiden harjoitteluun. Koirien kehonhallinta on isossa roolissa liikkeiden suorittamisessa ketterästi, myös siihen saat apuja ylempien luokkien liikkeiden kurssilla. Kurssille voit osallistua käytyäsi alkeis- ja jatkokurssin tai muuten omaat vastaavat tiedot/taidot. Kurssit kestävät viisi kertaa ja mukaan mahtuu maksimissaan kuusi koirakkoa. Kurssien hinta on 115€.

Tämän kurssin maksuun ei valitettavasti voi käyttää liikuntaseteleitä, ne käyvät maksuksi vain agilityyn ja doboon.  

To 2.8. klo 19.00 RT Koira oikealla