Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Luento agilityharrastamisen aloittamisesta kiinnostuneille!

Oletko kiinnostunut agilityn aloittamisesta, mutta et ole täysin varma, sopiiko laji juuri sinulle ja koirallesi? Mitä agility oikeastaan on? Tule Koirakoulu Kompassin agilityn alkeisluennolle kuuntelemaan ja keskustelemaan lajista ja sen aloittamisesta! Luennolla käsitellään agilityn perusasioita, joita ovat muun muassa:

-Koiran motivointi ja palkitseminen

-Agilityn vaatimukset koiralle

-Koiran lämmittely ja lihashuolto

-Agilityesteet

-Agilitysäännöt (lyhyesti)

Luennon hinta on 10e/hlö. Luento kuuluu kuuluu kuitenkin kaikkiin Kompassin alkeis-agilitykursseihin (Agilityä Pennuille, Agility A-kurssi, Dream Agility, Agilitypainotteinen pentukurssi ja perustottelevaisuuskurssi) osana kurssia. Ilmoita tällöin sähköpostitse luennolle ilmoittautumisen jälkeen, että mille kurssille ja milloin osallistut. Tällöin voimme merkata luento-osallistumisesi maksetuksi kurssimaksun yhteydessä.
La 9.9. klo 11.00-12.45 Agilityn alkeisluento   

 

Kilpailuluento agilityssä kisaamisesta kiinnostuneille

Mitä tarkoittavat sanat mölli, LUVA, SERT? Entä putkiralli ja supermölli? Mitä eroa on epävirallisella ja virallisella agilitykilpailulla? Mitä kilpailuissa pitäisi osata? Milloin voi osallistua kilpailuihin? Onko olemassa kilpailuja, joihin voisi osallistua, vaikka koira ei osaisi vielä kaikkia esteitä?

Tule Koirakoulu Kompassin agilityluennolle kuuntelemaan ja keskustelemaan agilitykisoista! Luennolla käydään läpi agilitykisoihin liittyvää termistöä ja käytäntöjä. Lisäksi luennolla näytetään esimerkkivideoita (ei mallisuorituksia ;) ) eri kilpailumuodoista, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä, mitä kilpailuissa vaaditaan ja millaisia radat voivat olla! Tervetuloa mukaan!

Luennon hinta on 10e/hlö. Luento kuuluu kuitenkin kaikkiin ennen 9.9.2017 alkaviin Kompassin C-, D- ja E-kursseihin osana kurssia. Ilmoita tällöin sähköpostitse luennolle ilmoittautumisen jälkeen, että mille kurssille ja milloin osallistut. Tällöin voimme merkata luento-osallistumisesi maksetuksi kurssimaksun yhteydessä.

La 9.9. klo 9.00-10.45 Agilityn kilpailuluento