Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Koirakoulu Kompassi avasi ovensa vuonna 2005 Espoon Viherlaaksossa ja muutti vuonna 2008 Helsingin Konalaan ja on sitä kautta yksi pääkaupunkiseudun pisimpään toimineista koirakouluista. Pääasiallisena toimialueenamme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Ovistamme kulkee viikoittain yli 500 innokasta hännän heiluttajaa.

Koirakoulu Kompassi tarjoaa laaja-alaista koulutusta eri koiraharrastuslajeista sekä arkielämän eri tilanteisiin. Kaikki koulutuksemme perustuu koiran motivointiin ja positiiviseen vahvistamiseen. Lähtökohtaisesti koiran kouluttamisen tulee mielestämme olla mukavaa sekä koiralle että ohjaajalle!
Koulutuksemme järjestetään viihtyisissä sisätiloissa Helsingin Konalassa. Siispä sade ei haittaa, pimeys tai kylmyys vaivaa. Tarjoamme myös tilavuokrausta tiloissamme.

Haluamme, että asiakkaamme saavat koulutuksista mahdollisimman paljon irti ja siksi pyrimme käyttämään omia koiriamme kursseilla apukouluttajina. Näin opeteltavat asiat on helpompi sisäistää. Kaikki työntekijämme ovat itse monivuotisen koira- ja kouluttajakokemuksen omaavia aktiiviharrastajia.

Järjestämme myös yksityisopetusta sekä räätälöityjä kursseja  yrityksille, seuroille, kasvattajille ja kaveriporukoille. Käytösklinikalla autamme sinua erilaisten koiraongelmien kanssa.

Koirakoulu Kompassista löydät myös kaikki tarvikkeet koirasi kouluttamiseen. Valikoimaamme voit tutustua myös verkkokaupassamme.

Koirakoulu Kompassi myös vuokraa tiloja yksityisille, seuroille ja yhdistyksille.

Lisäksi toimimme maahantuojana Dobotarvikkeille sekä monille muille tuotteille. Kompassin verkkokaupassa voit rauhassa tutustua valikoimaamme ja nettisivuiltamme löydät tietoa myymälästämme.

Toivotamme sinut ja karvaisen ystäväsi lämpimästi tervetulleiksi!