Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Palautetta

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja vastata yhä paremmin asiakkaidemme toiveisiin. Tästä syystä jokaiselle kurssilaiselle lähtee automaattisesti palautekysely kurssin päätyttyä.

Otamme mielellämme vastaan myös muuta palautetta ja asiakkaidemme toiveita sähköpostitse ja puhelimitse!

Tässä alla asiakkaidemme antamaa palautetta:

"Opettajalle suuret kiitokset, loistavaa opetusta! On erittäin tärkeää, kun kerrotaan MIKSI joku asia tehdään tietyllä tavalla ja MIKSI EI kannata tehdä toisella tavalla."

"Hyvä että sai neuvoja tunnilla ilmenneisiin ongelmiin ja neuvojen toteutus kotioloissa on tuonut paljon positiivisia tuloksia."

"Agilitypainotteinen pentukurssi oli antoisa ja innosti lisää harrastamaan agilityä jatkossakin. Molemmat osiot olivat erittäin hyviä ja tukivat toisiaan."

"Koiran "luontaisiin yllätyksiin" suhtauduttiin ilon kautta, joka sai hyvälle tuulelle kiusaantumisen sijaan.  Kiitos onnistuneesta kurssista!"

"Oli hienoa, että kouluttaja otti huomioon kurssilaisten tarpeet ja toiveet. Pieni ryhmä mahdollisti henkilökohtaisen ohjauksen, minkä kautta saimme kurssista paljon irti."

"Todella hyvä startti pienen pennun elämään! Iso kiitos todella hyvälle kouluttajalle, joka pystyi hallitsemaan isonkin ryhmän ja antamaan silti yksilöllistä opetusta lähes joka tunnilla. Kurssista jäi hyvä mieli ja opittuja asioita on hyvä jatkaa kotona eteenpäin."

 

Tämän linkin takaa löydät asiakaspalautetalukon

 

 

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.