Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

Olen Annina Vepsäläinen, Kannuksen kennellinjalta 2012 valmistunut eläintenhoitaja. Tällä hetkellä opiskelen oppisopimuksella eläintenkouluttajaksi, tavoitteena suorittaa ammattitutkinto kesällä 2018.
 
Koiria minulla on ollut vuodesta -99. Ensimmäiset koirani olivat rodultaan coton de tuléareja, joiden kanssa tutustuin mejään, tokoon ja koiranäyttelyihin. Nuorempi cotoneistani saavutti Suomen ja Viron muotovalion arvon. 17-vuotiaana työskentelin myös kennelapulaisena bassetteja ja caveliereja kasvattavassa kennelissä, Tanskassa. 
 
2008 aloitin opiskelut Kannuksen kennellinjalla valkoisenpaimenkoirani Taikun kanssa. Taikun kanssa harrastin pk-hakua, suoritin BH-kokeen ja kilpailin tokossa. Valkoisetpaimenkoirat veivät mukanaan ja niin ikään tällä hetkellä kotonani asuu kaksi narttua "Wilka" ja "Zila", joiden kanssa harrastan tokoa ja pk-hakua. Minulla on myös kennelnimi, mutta pentuesuunnitelmia ei tällä hetkellä ole.
 
Koulutan Kompassilla arkitottelevaisuutta, tokoa, agilitya ja doboa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
 
Koirissa minua erityisesti kiinnostaa niiden käyttäytyminen ja oppiminen. Pidän tärkeänä koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja arvostan jokaisen koiran peruskoulutusta. Pyrin koulutukisssani löytämään jokaiselle koiralle ja ohjaajalle parhaimmat tavat oppimiseen, ja kohtaan jokaisen ihmis- ja koira-asiakkaan yksilönä. Mielestäni harrastamisen tulee olla mukavaa niin koiralle kuin omistajallekin. Hyvällä mielellä ja pitkäjänteisyydellä päästään tuloksiin!