Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Olen Pia Miettinen. Koulutan Kompassilla Rally-tokoa. 
Koirien kanssa olen touhunnut koko ikäni. 
Tällä hetkellä minulla on kolme koiraa. Kaksi bordercollie urosta, Zack 11v ja Speedy 3 v, ja lancashireheeler narttu Ruu 7 v. 
Zackin kanssa kilpaillaan Rally-tokossa voittajaluokassa. Zack on myös suomen tottelevaisuusvalio ja suorittanut BH-kokeen. 
Ruu kilpailee tokossa erikoisvoittajaluokassa. 
Nuorin koira Speedy kilpailee myös tokossa erikoisvoittajaluokassa, on suorittanut BH-kokeen ja harrastaa palveluskoira lajeista hakua, jälkeä ja etsintää.
 
Koiran koulutuksessa pidän tärkeänä hauskuutta ja iloisuutta, tarkkuutta ja tekniikkaa unohtamatta. Tykkään myös antaa koiran itse hoksata asioita, ja edetä kunkin koiran omaan tahtiin.
Itselle on erittäin tärkeää arjessa elämisen helppous koiran kanssa, joten panostan heti pennun kanssa mm. toisten koirien ohituksiin yms. arjen tapahtumiin. 
Olen kouluttanut tokoa monissa koirakerhoissa, ja yhdistyksissä. Sekä kilpaillut kaikkien omistamieni koirien kanssa tokossa. Kolme koiraa olen kouluttanut tottelevaisuusvalioksi.
Rally-tokosta olen innostunut sen monipuolisuuden vuoksi, ja niitä temppuja on ollut hauska opettaa Zackille, joka on eläköitynyt tokosta.