Koirahieronta

Koirahieroja Kompassilla

Meiltä on saatavilla myös ammattitaitoista koirahierontaa. Hierojana meillä toimii Tuija Juselius.

VARAUSKALENTERIIMME

Koirahierontaa tehdään koti-, näyttely-, harrastus- ja kilpakoirille sekä leikkauksesta toipuville koirille. Käytössä on myös matalateholaser. Leikkauksesta toipuvien potilaiden kuntoutus koirahieronnalla tehdään yhteistyössä eläinlääkärien ja eläinfysioterapeuttien kanssa. Tarvittaessa asiakkaat saavat myös opastusta venyttelyyn ja kotihoito-ohjeita.Koirat käsitellään aina niiden hyvinvointia ajatellen ja totutetaan hierontaan. Näin koirien hoito on jatkossa helpompaa ja hoitotulos paras mahdollinen. Tarvittaessa opastamme asiakkaita koiran käsittelyssä ja annamme ohjeita kotiharjoituksiin.

Hieronnan kesto on 55 minuuttia ja sen hinta on 50€.

Varatun ajan peruminen

Varatun ajan voi perua veloituksetta, kun se tehdään sähköpostitse 
(info at koirakoulukompassi.com) viimeistään 24h ennen ennen varattua aikaa. Mikäli varaus perutaan tätä myöhemmin, veloitamme koko varatun ajan hinnan.  

Tuija Juselius

Thumb caro hieronnassa laser tuijaOlen opiskellut Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa osaamisaloilla Eläinten kouluttaja sekä Eläinten trimmaaja. Koirahierojaksi olen opiskellut ELK Weter:ssä. Olen suorittanut ammattitukinnon trimmaamisen osaamisalalta ja kouluttajan näyttötutkinnon aion suorittaa lähitulevaisuudessa. Omaa osaamistani täydennän vuosittain erilaisilla kursseilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Omat rotuni ovat suursnautseri, cairnterrieri ja karkeakarvainen saksanseisoja. Kasvatan suursnautsereita ja harrastan mm. eri palveluskoiralajeja, agilityä, TOKOa, vetohiihtoa ja näyttelyitä. Olen kouluttanut suursnautsereita aina käyttövalioksi asti ja kilpaillut useampana vuonna Palveluskoirien SM-kilpailuissa. Toimin SKL:n luonnetestituomarina sekä olen MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilö.     

Lisätietoja Tuijan hieronnoista suoraan Tuijalta numerosta 0400 489 271 arkisin klo 10.00-17.00 välillä.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.