Elina Suoranta
Tiimiläisen esittely
Olen Elina Suoranta. Olen ollut koirien ja eläinten parissa ihan lapsesta asti ja omia koiria minulla on ollut yli kymmenen vuoden ajan. Olen suorittanut vuonna 2019 eläintenkouluttajan ammattitutkinnon Amiedussa. Olen jo ennen tätä toiminut agilityn ja TOKO:n koulutusohjaajana usean vuoden ajan koiraharrastusyhdistyksessä. Lisäksi olen työskennellyt neljä vuotta pentukouluttajana Opaskoirakoululla alle soveltuvuustesti-ikäisten opaspentujen ja heidän hoitoperheidensä kanssa. Pentujen ja nuorten koirien kouluttaminen, sekä heidän omistajien ohjaaminen ovat erityisen lähellä sydäntäni.

Minulla on kolme kääpiövillakoiraa: Nelli 9v, Myy 6v ja Ronja 4v. Olen harrastanut niiden kanssa agilitya, TOKO:a ja rally-tokoa. Kasvatan kääpiövillakoiria pienimuotoisesti kennelnimellä Actionvilla's. Koulutan positiivista vahvistamista käyttäen ja koiralähtöisesti. Haluan että koulutukseni ovat sekä koirille, että omistajille kivoja yhteisiä hetkiä ja tavoitteenani on, että koiran ja omistajan yhteiselo arjessa muuttuu toimivammaksi ja suhde paranee. Parasta kouluttamisessa on nähdä onnistumisen ilo koirien ja omistajien silmissä!

Kompassilla koulutan erilaisia rally-tokokursseja sunnuntaisin. Tervetuloa mukaan kursseilleni harrastamaan kivaa lajia yhdessä koirasi kanssa!
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.