Annina Kauppi
Tiimiläisen esittely
Olen Annina, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (Amiedu 2018) sekä eläintenhoitaja, suuntautumisena kennelala (Kannus 2008-2012).  Kompassilla olen kouluttanut ja työskennellyt vuodesta 2012 saakka. Olen allekirjoittanut Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettiset säännöt.
 
Koirissa minua erityisesti kiinnostaa niiden käyttäytyminen ja oppiminen sekä koiran ja omistajan välinen suhde. Pidän tärkeänä koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja kohtaan jokaisen ihmis- ja koira-asiakkaan yksilönä. Pyrin koulutuksissani löytämään jokaiselle koiralle ja ohjaajalle parhaimmat tavat oppimiseen, oli sitten kyse arjen taidoista tai koiraharrastuslajeista.  Kursseilla koulutan lähinnä pentuja, arkitottelevaisuutta, tokoa, doboa sekä näyttelyissä tarvittavia taitoja. Pidän myöskin yksityis- ja käytösklinikkatunteja asiakkaan toivomista aiheista. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on koirien sujuva arkitottelevaisuus, hihnakäytös ja ohitukset.

Koiria minulla on ollut vuodesta -99 ja rodultaan ne ovat edustaneet coton de tuléaria sekä valkoistapaimenkoiraa. Omien koirieni kanssa olen harrastanut mm. tokoa (kilpailuoikeus voittajaluokassa), pk-hakua, doboa sekä näyttelyitä (muotovalion arvo Suomessa ja Virossa). Tällä hetkellä kotoani löytyy kaksi valkoistapaimenkoiranarttua, Wilka ja Zila, joiden kanssa treenaan mm. tokoa ja pk-hakua.

Päivitän omaa osaamistani jatkuvasti erilaisilla kursseilla, luennoilla sekä koulutuksissa.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.