Stella Grgic
Tiimiläisen esittely
Nimeni on Stella ja koulutukseltani olen koirankonsultti/behavioristi ja toimin käytösvalmentajana, tai ns. ongelmakoirien kouluttajana.

Minulla on diplomi eläinten käytöksestä, ‘Practical Animal Behaviour and Training’, koulusta COAPE (Centre of Applied Pet Ethology) vuodelta 2017. Diplomi sisälsi opinnot EMRA menetelmästä, joka pohjautuu eläinten tunnetilatutkimuksiin sekä lajinomaisiin käytöksiin.
Valmistuin koirankonsultiksi Porvoon Kansalliskoulusta vuonna 2016, joka oli vuoden täysiaikainen opinto koirista, muun muassa koiran elekielestä, ongelmakäytöksistä sekä koirien oppimisesta ja kouluttamisesta. Harjoitteluaikani vietin Vantaan Opaskoirakeskuksessa ja olin myös rescue-koirien kanssa tekemisissä Israelissa. Vuonna 2019 sain mahtavan tilaisuuden suorittaa ‘The Ranch Experience’ USAssa joka on käytännöllinen eläinten kouluttamiskurssi, jossa koulutimme vuohia, aaseja ja laamoja. 2015 kävin koiraohjaajakoulutuksen ja olen ohjannut monenlaisia kursseja kuten pentukursseja, arkitottelevaisuutta, doboa jne.  

Eläinten ja varsinkin koirien kanssa toimimisen intohimosta huolimatta työurani alkoi lasten parissa, ja vuosia sitten kouluttauduin opettajaksi Tukholman Yliopistossa ja työskentelinkin alalla suurella ilolla. Nyt ura kuitenkin on vaihtunut koululapsien opettamisesta koiraomistajiin. Koulutan suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Minulle koirien tunnetilojen ymmärtäminen, sekä yleisten että hetkellisten, on tärkeintä, sillä näin voidaan parantaa yksilön hyvinvointia, kehittää koiran ja omistajan välistä suhdetta sekä työstää mahdollisia käytösongelmia.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.