Liikuntaedulla maksaminen
Liikuntaeduilla (mm. Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred) voi verottajan ohjeiden mukaisesti maksaa vain agility- ja Dobokursseja sekä koirajuoksua, sillä ne ovat ainoita liikunnaksi laskettavia koiraharrastuslajeja. Myös Lilan tilan (agility) vuokrauksen tai Lilan tilan sarjakortin voi maksaa liikuntaedulla. Huomaathan, että saat maksaa vain omia kurssejasi ja varauksiasi, sillä etu on henkilökohtainen.

1. Verkkomaksuna maksaminen
Voit suorittaa liikuntaetumaksun (ePassi, Eazybreak, Smartum) verkkomaksuna nettisivujemme kautta. Tällöin järjestelmä laskee automaattisesti maksutapalisän ilmoittautumiseesi.

2. Maksaminen mobiilisovelluksella
Jos käyttämälläsi liikuntaedulla voi maksaa mobiilisovelluksen kautta, voit suorittaa maksun kotoa käsin jo ennen kurssin tai tilavuokrauksen alkua. Lähetä sovelluksen kautta haluamasi summa Koirakoulu Kompassille, ja maksun jälkeen lähetä kuitti maksusta sähköpostitse, info@koirakoulukompassi.com, jotta maksu saadaan kirjattua ilmoittautumiseesi ilman viivettä.

Mobiilisovelluksella tehdyt liikuntaetumaksut kirjataan järjestelmään manuaalisesti, ja ilman sähköpostitse lähetettyä kuittia ne jäävät helposti huomiotta, sillä osa liikuntaetua tarjoavista yrityksistä ei näytä maksajan tietoja raporteissaan.

3. Kortilla tai seteleillä maksaminen paikan päällä
Jos sinulla on käytössäsi vain maksukortti tai paperisia liikuntaseteleitä, voit maksaa niillä paikan päällä kurssin alkupäivänä. Pyydä tällöin kouluttajaa ottamaan maksu vastaan ensimmäisen kurssikerran yhteydessä.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.