Tilavuokraus
Vuokraamme toimitilojamme erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia varten sekä yksityisille että seuroille ja yrityksille. Toko- ja agitila on erotettu toisistaan pressuseinällä. Agitilasta on näkymä myymäläämme ja toisin päin. Tilojen tarkemmat kuvaukset löydät sivun alalaidasta.

Kaikissa tiloissamme on liukumaton kumipohja. 


Huom! Tilavaraukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen haluttua varausaikaa. 
Tilavaraus maksetaan kassaan tilavuokrauksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Ajanvarausjärjestelmäämme luodaan omat tunnukset, siellä ei valitettavasti toimi samat käyttäjätunnukset kuin ilmoittautumisjärjestelmäämme. Tulevaisuudessa tilavuokraukset voi tehdä suoraan näiltä samoilta sivuilta, mutta sitä toimintoa saadaan vielä hetki odotella.

Huom! 
Vuonna 2018 kukin tila vain  10€/50min arkisin päiväaikaan ja iltamyöhällä kaverivuorona!  (Arkipyhinä viikonloppuhinnat)

Kaverivuorot:
Tule treenaamaan yksin tai ystäviesi kanssa arkisin kello 7.00-18.00 välisenä aikana (tai 21.00-23.00) edullisesti! Kaverivuorot varataan etukäteen ja maksetaan kassalle. Kaverivuoron voi varata myös vakiovuoroksi samaan hintaan. 
Kaverivuoro tarkoittaa sitä, että voit tulla yksin tai kavereidesi kanssa treenaamaan ja vuokra on siis kaikilta yhteensä hinnaston mukainen. Kaverivuorohinnat eivät ole voimassa yrityksille tai yhdistyksille, jotka myyvät koulutusaikaa eteenpäin tai muuten tavoittelevat toiminnallaan voittoa.  

Varaukset voi tehdä suoraan varauskalenteriin


Huom! Tilavarausaika on aina tasasta kymmentävaille saakka (50min), jolloin tilan tulee olla tyhjänä ja seuraavan käyttäjän käytettävissä.

Hinnat agility- ja tokotila vuonna 2018:
  • Kaverivuorot 10€ (Yksityisille arkisin klo 7.00-18.00 ja 21-23) (normaalisti 20€)
  • Arkisin 30€ (klo 18-21 välillä)
  • Viikonloppuisin 30€
Hinnat pikkutila vuonna 2018:
  • Kaverivuoro 10€ (Yksityisille arkisin klo 7.00-18.00 ja 21-23) (normaalisti 15€)
  • Arkisin (klo 18 - 21 välillä) ja viikonloppuisin 25€ 

Koko kausi arkisin 22€/ (syys-joulukuu tai tammi-huhtikuu)
Pakettihinta 24€/ (10 tuntia tai enemmän)

Kaikki tilat päiväksi käyttöön (esim. näyttelyt ja tapahtumat) 600€/vrk
Rodun luonnetta tutkivat ja rodun terveyttä edistävät tapahtumat - kysy tarjous. (Esim. silmäpeilaukset, verinäytteen otot)

Huom! Tilavarausaika on aina tasasta kymmentä vaille saakka, jolloin tilan tulee olla tyhjänä ja seuraavan käyttäjän käytettävissä.

Hinnat yhdistyksille vuonna 2018:

Hinnat agility- ja tokotila:
  • Arkisin 30€
  • Viikonloppuisin 30€
Hinnat pikkutila:
  • Arkisin ja viikonloppuisin 25€
  • Koko kausi arkisin 22€ (syys-joulukuu tai tammi-huhtikuu)
  • Pakettihinta 24€ (10 tuntia tai enemmän)

Hinnat yrityksille vuonna 2018:
Kysy tarjous sähköisesti: info@koirakoulukompassi.com
 
Sopimus tilanvuokrauksesta, yleiset ehdot
Tilavaraus voidaan tehdä kalenteriin.
Tilavuokraajalla on käytössään vain se tila, jonka hän on varannut. Omia treenejä tai esim. tapahtuman buffettia tai ilmoittautumista tms. ei saa levittää vuokratun tilan ulkopuolelle, kuten aulaan/myymälään. Käytävällä oleva WC on tietysti myös tilavuokralaisten käytössä. Mikäli haluaisit lainata esim. kahvinkeitintä vuokrauksesi ajaksi, laitathan asiasta kyselyä meilitse etukäteen. Annathan muilla kentillä treenaajille treenirauhan, mikäli haluat seurata toisten treenejä, pyydäthän siihen ystävällisesti luvan. Tämä koskee lähinnä agilitytreenejä, joihin on suora näkyvyys myymälästämme.

Tila on luovutettava seuraavalle välittömästi vuokra-ajan päätyttyä (viittä vaille tasan, kesäkuusta 2018 eteenpäin kymmentä vailla tasan) siinä kunnossa kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Treenikentillä ei saa kulkea ulkokengillä. Tiloihin ei saa tuoda juoksuista narttua (ei edes juoksuhousut jalassa) eikä sairasta koiraa. Mikäli koira pissaa tai kakkaa lattialle, tulee jäljet siivota välittömästi ja mikäli pissaa valuu kumilaattojen väliin, ne on nostettava ylös ja pyyhittävä lattia myös laattojen alta.


Samana päivänä (tai alle 24h ennen) peruutetuista vuoroista veloitamme täyden vuokrahinnan peruutuksen syystä riippumatta. Peruuttamatta jätetyistä vuoroista peritään niin ikään normaali vuokrahinta. Yksittäiset vuorot on mahdollista perua veloituksetta, mikäli se tehdään sähköpostitse viimeistään 24h ennen vuokrauksen alkua.  
HUOM! Laskutettavat yli kolme tuntia pitkät varaukset tulee perua viimeistään kuukautta ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista vuoroista peritään puolet tilan vuokrahinnasta.

Tilavarausaika on aina tasasta kymmentä vaille saakka, jolloin tilan tulee olla tyhjänä ja seuraavan käyttäjän käytettävissä. Mikäli haluat varata useamman tunnin peräkkäin samassa tilassa, ei tilasta tarvitse välillä poistua.

Tilavuokrat maksetaan lähtökohtaisesti kassalle, mikäli haluat maksaa laskulla, olethan hyvissä ajoin yhteydessä info (at) koirakoulukompassi.com. Mikäli tiloissamme ei ole henkilökuntaa paikalla tilavuokrauksen aikaan, saat etukäteen sähköpostiin ohjeet, kuinka toimia sisäänpääsyn ja maksun kanssa.

Maksun eräpäivä on aina viimeistään vuokrapäivä.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään (vuokrapäivänä) mennessä, lähetämme yhden huomautuslaskun, jonka jälkeen siirrämme laskun perintään. Laskutus tapahtuu sähköpostitse, asiakas on velvollinen huolehtimaan, että ajanvarausjärjestelmässä on hänen toimiva sähköpostiosoitteensa. Emme lähetä erikseen kirjepostilla muistutuslaskuja.  Mahdolliset reklamaatiot laskuun on tehtävä laskussa olevaan eräpäivään mennessä.

Agilitytila 220m²: (10m x 20m)

Agilitykentällä on joustava ja liukumaton kumipohja. Kentällä on kaikki esteet (mm. 3 x putki, 8x hyppyeste) ja lisäksi kepeistä käytössä on kujakepit, tavalliset kepit x 2, 2x2 kepit ja tavalliset ohjurit.

Agilitykenttä on yhdistettävissä tokotilan kanssa yhdeksi n. 440m² tilaksi.
 
Tokotila 220m²: (9m x 20m)

Tokotilassa on joustava ja liukumaton kumipohja sekä isot peilit yhdellä seinällä, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Ikkunoissa on pimennysverhot.

Tokotilan varusteisiin kuuluu toko-hyppyeste.

Pyydettäessä tilaan on mahdollista saada myös 3kpl näyttelypöytiä.

Tokotila on yhdistettävissä agilitykentän kanssa yhdeksi n. 440m² tilaksi.

Pikkutila 80m²: (6,5m x 11m)

Pikkutilassa on isot peilit yhdellä seinällä, 3kpl näyttelypöytiä, videotykki sekä runsaasti tuoleja.

Suosituimpia käyttötarkoituksia pikkutilalle ovat erilaiset luennot (max 50hlö), pentutapaamiset, koulutukset, jalostustarkastukset ja erilaiset kokoukset.