Tilojen esittely
Tilavuokrauksen ehdot ja varaukset täältä!
Infoa mm. saapumisesta sekä autojen pysäköinnistä

Lila tila (agility)

Lila tila on kooltaan noin 29m x 14,5m, joka mahdollistaa pidemmänkin ratatreenin. Tilan pohjana on joustava ja pitävä kumimatto.
Lilassa tilassa on sarja Caliganin agilityesteitä: kontaktit (A-este, puomi, keinu), lyhyitä ja pitkiä putkia, hyppyesteitä, 2x2-kepit ja kujakepit sekä hajoava rengas. Kaikki esteet ovat vuokralaisen vapaassa käytössä, mutta kontakteja ei saa turvallisuussyistä purkaa eikä niiden korkeutta muuttaa.
Tilassa on käytössä myös korokkeita kontaktitreeniin sekä ohjurit keppitreeniin.
Seuraavat varusteet tulee palauttaa käytön jälkeen omille paikoilleen: numerolaput, ohjurit, 2x2-kepit, kujakepit. Jos poistat esteitä radalta (keppejä, putkia, aitoja), siirräthän ne omille, merkityille paikoilleen ikkunaseinän nurkkaan. Ethän raahaa esteitä, niiden siirtämiseen on hyllyseinällä pyörällinen alusta. Kontaktiesteiden siirtäminen ja purkaminen on kiellettyä.
Lilan tilan vuokran voi maksaa liikuntaedulla, ohjeet täällä.
Max. 5 henkilöä per varaus, 20 euron lisämaksusta henkilöitä voi olla korkeintaan 20 per varaus. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lisähenkilöitä ei pääsääntöisesti myönnetä.

 

Keltainen tila

Keltainen tila on kooltaan noin 100m2. Tila sopii tasamaalajien treenaamiseen näyttelytreeneistä tokoon ja temppuihin, ja pohjana on joustava ja pitävä kumimatto.
Tilan seinällä on peili, ja siellä on vähintään yksi pöytä näyttelytreenejä varten. Mikäli tarvitset lisää pöytiä, pyydä niitä ennen varausta sähköpostitse info@koirakoulukompassi.com.
Max. 5 henkilöä per varaus, 20 euron lisämaksusta henkilöitä voi olla korkeintaan 12 per varaus.  Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lisähenkilöitä ei pääsääntöisesti myönnetä.


Lime tila

Lime tila on kooltaan noin 307m2, ja se koostuu yhdestä isommasta tilasta (n. 13m x 15m) sekä kahdesta pienemmästä tilasta (molemmat n. 7,5m x 7,5m). Ison tilan ja kahden pienemmän tilan välissä on seinä, josta yläpuolisko on ikkunaa. Tila mahdollistaa näin esimerkiksi koirakoiden jakamisen eri treenipisteille, paikallaolon ohjaajien ollessa näkosuojassa, nosework-treenin erilaisissa rajatuissa tiloissa, rally-tokoradan jossa häiriönä on ovesta kulku, tai kolme eri "näyttelykehää" näyttelytreeniin. Isommassa tilassa pohjana on joustava ja pitävä kumimatto, pienemmissä tiloissa karhennusmaalilla maalattu betoni, joka pitää hyvin kenkien ja tassujen alla.
Tilan seinällä on peili, ja siellä on käytettävissä korokkeita kehonhallintatreeniin, avoeste ja metrin korkeuteen saakka säädettävä pressueste, rally-tokon kylttejä ja kylttitelineet sekä merkkejä ja kartioita. Tilaan kuuluu myös vähintään yksi pöytä näyttelytreenejä varten.  Mikäli tarvitset lisää pöytiä, pyydä niitä ennen varausta sähköpostitse info@koirakoulukompassi.com.
Max. 5 henkilöä per varaus, 20 euron lisämaksusta henkilöitä voi olla korkeintaan 20 per varaus.  Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lisähenkilöitä ei pääsääntöisesti myönnetä.

  


Turkoosi tila

Turkoosi tila on kooltaan noin 225m2. Pisin sivu on n. 24m pitkä, joten tilassa mahtuu tekemään niin luoksetuloja kuin ruututreeniäkin. Tila on L-kirjaimen muotoinen, sen pohjana on joustava ja pitävä kumimatto, ja seinällä on peili.
Vuokralaisen käytettävissä on korokkeita kehonhallintatreeniin sekä erilaisia tokotarvikkeita (avo- ja umpieste, metrin korkea pressueste, merkkejä, kartioita sekä ruutunauhoja). Tilassa on vähintään yksi pöytä näyttelytreenejä varten.  Mikäli tarvitset lisää pöytiä, pyydä niitä ennen varausta sähköpostitse info@koirakoulukompassi.com.
Max. 5 henkilöä per varaus, 20 euron lisämaksusta henkilöitä voi olla korkeintaan 20 per varaus.  Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lisähenkilöitä ei pääsääntöisesti myönnetä.

  


Pinkki tila

Pinkki tila on kooltaan noin 85m2. Tilan pohjana on joustava ja pitävä kumimatto, sen seinällä on peili, ja tilassa on vähintään yksi pöytä näyttelytreeniin. Tila sopii tasamaalajien treenaamiseen näyttelytreeneistä tokoon ja temppuihin. 
Max. 5 henkilöä per varaus, 20 euron lisämaksusta henkilöitä voi olla korkeintaan 12 per varaus.  Arki-iltaisin ja viikonloppuisin lisähenkilöitä ei pääsääntöisesti myönnetä.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.